ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

ΗΛΕΙΑ: Κάνουν βόλτες με ... ξένα αυτοκίνητα!!!

Στις βόλτες με «δανεικά» αυτοκίνητα έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα νεαροί αθίγγανοι, τα οποία εγκαταλείπουν αφού τελειώσει η βενζίνη που έχουν.

Οπως γράφει ο Πάνος Παυλόπουλος στην "Πατρίς", προχθές το απόγευμα στην Γαστούνη σταμάτησε ένας οδηγός στην άκρη του δρόμου προκειμένου να συζητήσει με ένα φίλο του. 


Απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο γύρω στα 20 μέτρα και όπως ήταν απορροφημένος στην συζήτηση, μπήκαν στο ford mondeo το έβαλαν μπροστά και ανέπτυξαν ταχύτητα. 

Αμέσως ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητο ενημέρωσε την Αστυνομία και άρχισε ένα ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη και τον εντοπισμό. Κάποια στιγμή αργά το βράδυ τα ίχνη του κλεμμένου αυτοκινήτου εντοπίστηκαν στην περιοχή των Σαγέϊκων αλλά χάθηκαν και πάλι. 

Τα αυτοκίνητο βρέθηκε τελικά το πρωί εγκαταλελειμμένο στην περιοχή των Καβασίλων. 

Είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που έχουμε το τελευταίο διάστημα με κλεμμένα ιχ ή μοτοστικλέτες. Μάλιστα οι δράστες που είναι κυρίως αθίγγανοι δεν διστάζουν να κλέψουν ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης έχει κατέβει για να αγοράσει τσιγάρα, δρώντας με κινηματογραφική ταχύτητα. 

Όσο είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ το χρησιμοποιούν και μόλις αδειάσει το αφήνουν στο σημείο που θα τους εγκαταλείψει από έλλειψη βενζίνης. Σε αυτό τον τομέα οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με αποτέλεσμα από το Μάιο έως και τα τέλη Οκτωβρίου να έχουν βρει 25 αυτοκίνητα από αυτά που έχουν κλαπεί. http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_2049.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου