ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Χρυσές δουλειές για τις… γυμνές καθαρίστριες

Χρυσές δουλειές κάνει εταιρεία στην Τσεχία, η οποία διαθέτει καθαρίστριες για όσους δεν έχουν διάθεση να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού. Σημαντική λεπτομέρεια. Οι κοπέλες δεν είναι και πολύ… ζεστά ντυμένες. Είσαστε εργένης και βαριέστε να σκουπίζετε; Ίσως παντρεμένος και θέλετε να κάνετε κάτι το ανατρεπτικό για να βελτιώσετε τη σχέση σας; Η λύση για εσάς έρχεται από την Τσεχία και ειδικότερα από την εταιρία “Crazy Cleaners”, η οποία υπόσχεται ότι με 150 λίρες Αγγλίας την ώρα, μια καλλίγραμμη φοιτήτρια, φορώντας μόνο τα απαραίτητα θα σας καθαρίσει το σπίτι.
Στην εταιρία εργάζονται ως επί το πλείστων φοιτήτριες που θέλουν ένα έξτρα χαρτζιλίκι για να τα βγάλουν πέρα. Κάθε φόρα που κάποιος πελάτης τις ζητήσει πηγαίνουν στο σπίτι του ημίγυμνες και το καθαρίζουν.
Η εταιρεία έχει έδρα την Πράγα και είναι έχει γίνει must στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.Όπως δηλώνει η 21χρονη φοιτήτρια οικονομικών σπουδών Κάτκα Κοπέκα “Έπρεπε να βρω δουλειά και δεν μπορούσα, οπότε σκέφτηκα για λίγο καιρό να κάνω αυτό” και προσθέτει “Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την καθαριότητα… όλοι θέλουν να δουν ένα ωραίο σώμα”
Η 21χρονη αναφέρει επίσης ότι “πολύ συχνά οι άνθρωποι που ζητούν τις υπηρεσίες μας είναι πολυάσχολοι επιχειρηματίες που θέλουν να χαλαρώσουν”.
Σημειώνει ακόμα ότι “παρατηρώντας ένα καθαρό σπίτι και ωραία εσώρουχα, είναι ένας ωραίος τρόπος να χαλαρώσεις…”
Η εταιρεία τονίζει ότι δεν προσφέρει μια υπηρεσία πορνείας, αλλά μια υπηρεσία καθαριότητας. Όποιος από εσάς σκέφτηκε το αντίθετο θα πρέπει να ντρέπεται…
ΠΗΓΗ: PELEKIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου