ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ!

Δημοκρατία:Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία: των πολιτών, στην άμεση δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

Δυσωδία ,από τις προσπάθειες συγκάλυψης, επικρατεί πάνω από τον Αττικό ουρανό, καλύπτοντας ακόμα και την καύση των ξύλων, μετά από την χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία-φαρσοκωμωδία για την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των Παπακωσταντίνου,Βενιζέλου,Παπανδρέου και Παπαδήμου.Παρακολουθώντας την ψηφοφορία σου δίνονταν η εντύπωση ότι θα έδιναν ένα και μόνο ένα εξιλαστήριο θύμα προς βορά του εξαγριωμένου θηρίου (λαός), αφού σχεδόν όλοι έριχναν στην πρώτη κάλπη (βλ.Παπακωνσταντίνου) προφανώς μετά την γραμμή που είχαν πάρει από τα κόμματα τους.Γίνεται σαφές ότι κάθε τόσο θα δίνουν και έναν ώστε να  αποκοιμιέται ο λαός και να μην αντιδρά.
Παραθέτω άρθρο από το makeleio.gr

Αυλαία απόψε στη φαρσοκωμωδία με το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ και τις κάλπες στη Βουλή...Μετά απο μια...μαραθώνια συνεδρίαση  οι εθνοπατέρες όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο τα φόρτωσαν όλα στο πολιτικό πτώμα τον Ποπάυ και έβγαλαν... λάδι Τζέφρι- Πόλντο-Παπαδήμο...
Συγκεκριμένα η βουλή αποφάσισε σχεδόν κατά πλειοψηφία με 286 ψήφους την παραπομπή του άλλοτε πανίσχυρου τσάρου σε προανακριτική Επιτροπή για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Τζέφρι τη σκαπούλαρε και πάλι αφού υπέρ της παραπομπής του τάχθηκαν μόλις 80 εθνοπατέρες...Τον Πόλντο καθάρισαν τα συνεταιράκια του και η σικέ κατά τα άλλα αδιάβλητη και μυστική ψηφοφορία με όλους τους Πασόκους και αρκετούς Νεοδημοκράτες να ψηφίζουν μόνο στην κάλπη για τον Παπακωνσταντίνου...Έτσι για την ιστορία υπέρ της παραπομπής Βενιζέλου τάχθηκαν 124 εθνοπατέρες ενώ υπερ της παραπομπής Παπαδήμου μόλις 63...

Share on facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου