ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι εκπρόσωποι του χωριού στις εκλογές 2014!

Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, στο Μπιτζιμπάρδι θα κατέβουν ως υποψήφιοι ,για την εκπροσώπηση του χωριού στον Καλλικρατικό  Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο Νίκος Κ. Ρήγας με τον Τάσο Ν.Κουτσογιαννάκη που θα συμπορευθούν με την παράταξη του Διονυσίου Μπαλιούκου, καθώς και η Σωτηρία Θ. Νικολακοπούλου με τον Αθανάσιο Ν. Τζίβα που θα παραταχθούν στο πλευρό της Αθανασίας Κουσκουρή. Κατ΄αρχην θα τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους και μακάρι οι στόχοι αυτοί να έχουν απώτερο σκοπό το καλό του χωριού. Οι υποσχέσεις ( ανεπίτευκτες τις περισσότερες φορές)  και οι μεγάλες κουβέντες δεν συνάδουν με το παραμελημένο, γεμάτο προβλήματα χωριό μας και η προσδοκίες είναι πολλές από τους υποψηφίους.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ατσάλινο στομάχι, σιδερένια νεύρα και μεγάλη καρδιά. Η εκπροσώπηση  θα πρέπει να είναι με  γνώμονα την ανάπτυξη και το καλύτερο αύριο του τόπου μας χωρίς σκοπιμότητες και προσωπικά οφέλη, καθώς και χωρίς ‘’χρωματικές’’ αντιπαραθέσεις. Ευχής έργον θα ήταν να υπήρχε κοινή εκπροσώπηση στην κεντρική διοίκηση, χωρίς παρατάξεις που το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η ανάπτυξη των ορεινών και απομακρυσμένων, από τα ΄΄κέντρα΄΄, χωριών!
Καλή επιτυχία και στους τέσσερις.

"Μπιτζιμπαρδαίος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου