ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το Α και το Ω της Διοίκησης!

Η Άννα Σταυροπούλου, φιλόλογος και επιμελήτρια κειμένων και  εγγονή του Πάνου Νιάρχου, επιμελήθηκε το βιβλίο «Το Α και το Ω της Διοίκησης: Πώς να Πετυχαίνεις τους Στόχους Σου» των εκδόσεων Ανοδική Πορεία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το δελτίο τύπου και το εξώφυλλο του συγκεκριμένου πονήματος.


 Το δελτίο τύπου λέει χαρακτηριστικά: Η εταιρεία συμβούλευσης επιχειρήσεων Ανοδική Πορεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την κυκλοφορία του βιβλίου «Το Α και το Ω της Διοίκησης: Πώς να Πετυχαίνεις τους Στόχους Σου», του Αμερικανού συγγραφέα Arte Maren. Ως εκδότρια και χορηγός, η  Ανοδική Πορεία είχε όλη την ευθύνη της παραγωγής του βιβλίου, από την αρχή ως το τέλος. Μια πρώτη παρουσίασή του έγινε από τον πρόεδρό της, Dr. Αλέξανδρο Αλέμη, τον Αύγουστο του 2014, στο ξενοδοχείο  Golden Age, και θα ακολουθήσουν κι άλλες σχετικές εκδηλώσεις.
Το βιβλίο έχει ήδη εκδοθεί σε 17 γλώσσες.
***
Μια διάσημη μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ «ακολούθησε» τους αποφοίτους του για πολλά χρόνια στη ζωή τους. Η μελέτη κράτησε πάνω από τριάντα χρόνια. Μετά από τριάντα χρόνια ανακάλυψαν ότι οι πιο πετυχημένοι απόφοιτοι ήταν εκείνοι που είχαν συγκεκριμένους στόχους στη ζωή τους, μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένοι ήταν αυτοί  που είχαν θέσει τους στόχους τους γραπτώς. Είναι προφανές λοιπόν ότι οι στόχοι κάνουν τη διαφορά.
Όνειρα και στόχους έχουμε όλοι, αλλά πώς γίνονται πραγματικότητα; Πώς μπορούμε να πετύχουμε  αυτούς τους στόχους; Ο Arte Maren έρχεται τώρα να μας δείξει το πώς, με το βιβλίο του «Το Α και το Ω της Διοίκησης: Πώς να Πετυχαίνεις τους Στόχους Σου».
Το βιβλίο θα μας οδηγήσει βήμα βήμα στη δημιουργία του καινοτόμου διοικητικού εργαλείου που ονομάζεται διαχειριστική κλίμακα. Θα ανακαλύψουμε  τους ζωτικούς παράγοντες του συντονισμού και της εναρμόνισης. Θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να επεμβαίνουμε  σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό σε σχέση με τη διοίκηση της επιχείρησής μας και τις καταστάσεις της ζωής επίσης. Το αποτέλεσμα θα είναι να λάβουμε περισσότερη ανταπόδοση για την ενέργεια που θα επενδύσουμε προσωπικά. Με μια πλήρως εναρμονισμένη επιχείρηση, οικογένεια και προσωπική ζωή, γίνεσαι μια ασταμάτητη μηχανή ισχύος.

Εκδόσεις  Ανοδική Πορεία, Λ. Αλεξάνδρας 215, 1152, Αθήνα
Τηλ.: 210 6427130
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Άννα για το υλικό που απέστειλε στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου