ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

ANAΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΙΚ

Χαμός,αλαλαγμός,νάτος πάλι ο Μανωλιός!
Αλλαξε τα ρούχα του,γυάλισε τα παπούτσια του και νομίζει πως άλλαξε πρόσωπο.
Ε!όχι κύριοι,εξακολουθείτε να παραμένετε η πιο ανάλγητη και αντιλαϊκή Κυβέρνηση.
Μια φοροεισπρακτική καταιγίδα που.....

σαρώνει κάθε εργατική κατάκτηση,κάθε κοινωνική μέριμνα.
Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει ποιος έφυγε,ποιος ήρθε και ποια υπουργεία συγχωνεύτηκαν ή καταργήθηκαν.Καθόλου δεν μας νοιάζει αν ο ΠΡΟ-ΠΟτζής υπουργός θα πάει για ψάρεμα ή για άρμεγμα!Θα μας ενδιέφερε πάρα πολύ αν έμπαινε ένας κλέφτης φυλακή αλλά αυτό δεν φαίνεται στον ορίζοντα.Επίσης θα μας ενδιέφερε αν φροντίζατε για ανάπτυξη,για πάταξη της εγκληματικότητας,εξάλειψη της ανεργίας,για κοινωνική δικαιοσύνη,για την υγεία και για την παιδεία.Ολα αυτά όμως για σας είναι ψιλά γράμματα,οι τράπεζες και οι διεθνείς τραπεζίτες να εισπράττουν κι όλοι οι άλλοι ας πάνε εκεί που έλεγε κάποιος της "παράγκας"!
Ενα ερειπωμένο σπίτι όσο σοβάτισμα κι αν φάει ερείπιο θα είναι.Κανένα λίφτινγκ και καμία πλαστική δεν σώζουν μια παραπαίουσα κυβέρνηση.
Δεν είναι τα πρόσωπα που προκάλεσαν και προκαλούν τον όλεθρο σε εργαζόμενους και συνταξιούχους,είναι η πολιτική σας και τα συμβόλαια που έχετε υπογράψει με τους προστάτες σας.
Οσο η νοοτροπία,οι στόχοι και η γραμμή πλεύσης της Κυβέρνησης παραμένουν ίδια,τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα θα έχουμε στην οικονομία και την ίδια ύφεση στην αγορά.Θα κλείνουν τα μαγαζιά και σεις θα νομίζετε πως γίνεται αποκέντρωση!
Κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι συμβουλάτορες επικοινωνιολόγοι να είστε σίγουροι πως δεν πείθετε κανέναν με τα τερτίπια σας.Σε λίγες μέρες κλείνετε ένα χρόνο στο τιμόνι της χώρας κι ακόμα πειραματίζεστε στου κασίδη (ημών) το κεφάλι.
Ο ανασχηματισμός είναι η εύκολη λύση της αλλαγής προπονητή όταν η ομάδα δεν τραβάει.
Βλέπετε πρόεδρος και παίκτες δεν γίνεται να φύγουν από μια ομάδα.
Από μια Κυβέρνηση βέβαια δεν φεύγει ποτέ ο προπονητής-πρόεδρος (γιατί τότε Κυβέρνηση πάπαλα!!!),άρα φεύγουν ή αλλάζουν πόστα τα αναλώσιμα πιόνια!
Απλή απορία:πως γίνεται κάποιος που θεωρήθηκε αποτυχημένος στο υπουργείο του να αναλαμβάνει πάλι διαφορετικό υπουργείο;

http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου