ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η Bild!


Η γνωστή σκανδαλοθηρική Γερμανική εφημερίδα συνεχίζει τα προκλητικά κείμενά της, αυτή τη φορά έχοντας τίτλο “Σήμερα, Έλληνες δεν θα σας σώσουμε”!
Τους προηγούμενες μέρες, που το θέμα ήταν καθαρά πολιτικό και όποτε έβρισκε ευκαιρία η Bild ανέβαζε και ένα (δύο, τρία, τέσσερα) αρθράκι εναντίον της Ελλάδας. Άρα μπορείς να φανταστείς τι γίνεται, τις τελευταίες μέρες, με αφορμή και την αναμέτρηση των δύο χωρών στα προημιτελικά του Euro 2012.
Έτσι αφού έστειλαν μέχρι και κατάσκοπό-δημοσιογράφο στο ξενοδοχείο της Εθνικής μας, προκειμένου να γράψει ότι “οι Έλληνες καπνίζουν, βρίζουν και τραγουδάνε δυνατά”, σήμερα το πρωτοσέλιδό της ήταν ξεκάθαρο: “Έλληνες δεν θα σας σώσουμε”, εκφράζοντας έτσι τη σίγουρη νίκη των “πάντσερ” στην αναμέτρηση.
Μια απορία έχω μόνο: δηλαδή πότε μας έσωσαν οι Γερμανοί τα τελευταία χρόνια και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου