ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!


Ηλεκτρονική φορολογική ενημερότητα παρέχει το υπουργείο Οικονομικών. Μισθωτοί, συνταξιούχοι, επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, που έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων μέσω των κωδικών τους, έχουν τη δυνατότητα πλέον να εκδίδουν άμεσα βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας χωρίς την αναμονή της μιας μέρας, που ίσχυε έως σήμερα.

Η βεβαίωση που χορηγείται μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας είναι ισότιμη με αυτή που χορηγείται στις ΔΟΥ, βάσει της απόφασης 2873/0030/11.11.2003 (ΦΕΚ 1685/Β). Η νέα υπηρεσία είναι προσβάσιμη από τον ιστότοπο της ΓΓΠΣ www.gsis.gr, μέσω των ενοτήτων «Υπηρεσίες προς Πολίτες» ή «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες» και επιλογή «Έκδοση Φορολογικής Ενημερότητας»
 
BlogInGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου