ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Με κατάσχεση της περιουσίας τους κινδυνεύουν όσοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ!

Να χάσουν το σπίτι τους, ή περιουσιακά στοιχεία, κινδυνεύουν όσοι δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ.Και μπορεί οι διακόπτες να μην κατέβηκαν, ωστόσο οι εφορίες ετοιμάζουν σαφάρι για οφειλέτες που φτάνουν τους 500.000 μικροϊδιοκτήτες ακινήτων. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του χαρατσιού μεταφέρθηκαν από την ΔΕΗ στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για βεβαίωση και είσπραξη.

Με την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων στο ΥΠΟΙΚ όλα τα στοιχεία των οφειλετών θα βρίσκονται στην ευχέρεια των κατά τόπους εφοριών, οι οποίοι θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τις λίστες, προκειμένου να εντοπίσουν όσους δεν ήταν «εντάξει» στις οφειλές τους. Θα τους αποσταλεί «ραβασάκι» και για όσους δεν προσέλθουν στο ραντεβού θα ξεκινήσουν:

1. Οι «κατασχέσεις απαιτήσεων στα χέρια τρίτων», δηλαδή κατασχέσεις εισοδήματος ή άλλων ποσών που έχουν να εισπράξουν.

2.Κατασχέσεις κινητών, περιουσιακών στοιχείων, όπως αυτοκίνητα ή άλλα πράγματα αξίας.

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου