ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Ηλεία: Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία!

Ηλεία: Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία!- ΝΕΑ VIDEO
Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι συνεχιζόμενες -από το βράδυ της Παρσκευής- άσχημες καιρικές συνθήκες στην Ηλεία και πιο πολύ στην περιοχή του Κάμπου (Λεχαινά-Κυλλήνη-Βαρθολομιό).


Οι έντονες βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και δρόμοι και να καταστραφούν πολλές καλλιέργειες!


To μέγεθος της καταστροφής δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί αφού οι δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες θα εξακολουθήσουν να επικρατούν έως και αργά το βράδυ της Κυριακής-ξημερώματα Δευτέρας...


Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι αρκετές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ (σε ορισμένες περιπτώσεις είχαμε και πτώσεις κολώνων του δικτύου).

Δείτε αναλυτική εικόνα και περιγραφή των καταστροφών στα video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΟΡΤ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου