ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Η ΠΙΣΤΗ"



Το Σαββατοκύριακο που πέρασε έλαβε χώρα ένα τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά υπό την αιγίδα του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ" στο Γήπεδο Ρουφ.
 Ο Σύλλογος  "Η ΠΙΣΤΗ" ιδρύθηκε το 1993 από γονείς παιδιών που πάσχουν από Νεοπλασματικές παθήσεις μέσα στο νοσοκομείο Παίδων "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" και σκοπός της είναι η ψυχική και οικονομική στήριξη των οικογενειών με παιδί που πάσχει από καρκίνο, καθώς και την υποστήριξη του έργου των ιατρών, νοσηλευτριών και του λοιπού προσωπικού των Αιματολογικών και Ογκολογικών Κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη  παρόλο που την Κυριακή το απόγευμα τα παιχνίδια έγιναν υπό καταρρακτώδη βροχή που έκανε δύσκολο το έργο τόσο των παιδιών όσο και των διοργανωτών , οστόσο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην καιρική δυσχέρεια και ευτυχώς προς το τέλος των αγώνων και κατά τη  βράβευση η βροχή σταμάτησε και έγινε πιο εύκολο το έργο των διοργανωτών.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι τερματοφύλακες  Τάκης Οικονομόπουλος και Γιόζεφ Βάντσικ και πλήθος κόσμου.
Η ομάδα μας ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συμμετείχε με τις κατηγορίες Pro-jounior , Jounior, Παμπαιδικό και Παιδικό.Η ομάδα  Pro-Jounior το Σάββατο αγωνίστηκε με τον Κρόνο  και ηττήθηκε με σκόρ 4-3 (2 γκόλ ο Μιχάλης Ζέρβας, 1 γκόλ ο Γιαννης Ζησιμόπουλος) και στον δεύτερο αγώνα ηττήθηκε από τους Ίωνες ΜΕ ΣΚΌΡ 1-0.
Τα  Jounior νίκησαν την ΑθηναΪδα με σκόρ 3-1 (2 ο Ηλίας Ζέρβας, 1 ο Γιάννης Τσακίρης) και τον Κρόνο 4-0 (1 ο Ηλίας Ζέρβας ,1 ο Μιχάλης Ζέρβας , 1 ο Θόδ.Παπαζωγονόπουλος ,1 ο Μάριος Κοψαχείλης).
Στους τελικούς της Κυριακής η ομάδα των Jounior Επιβλήθηκε του Θριάμβου με 3-0 (1 ο Μιχάλης Ζέρβας,1 ο Χρίστος Παππάς και 1 οΓιάννης Τσακίρης) και κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά.
Το Παμπαιδικό ηττήθηκε με σκόρ 5-1 στον τελικό της κατηγορίας του και  το Παιδικό ηττήθηκε στα πέναλτυ με σκόρ 6-5 (καν.αγών. 2-2).
Το τέλος των αγώνων σφραγίστηκε με μια ευχάριστη έκπληξη που ήταν η συμμετοχή της ομάδας των Special Olympics σε αγώνα με μία Μικτή Παίδων.
Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τις βραβεύσεις και όλοι συμφωνούσαν ότι στεύθηκε με απόλυτη επιτυχία αποχαιρετίζοντας με την ευχή και του χρόνου να ξαναβρεθούμε στο πολύ καλό τουρνουά του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου