ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΖΕΡΒΑΣ: ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΙΓΕΣ

Η προσπάθεια συμπατριωτών μας στον επαγγελματικό και όχι μόνο  τομέα αξίζει αναφοράς και πρέπει να την εξυμνούμε ώστε να συνεχίζουν γιατί οι εποχές των ισχνών αγελάδων που διανύουμε δυστυχώς οδηγούν στην οικονομική κατάρευση και οι περισσότεροι επαγγελματίες κρατιούνται με ''νύχια και με δόντια΄΄.
 ¨Ενας συμπατριώτης μας που τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί καφέ-ψησταριά με μεγάλη επιτυχία στις Αιγές (Λαμπινού) Αιγιαλείας είναι ο Δημήτρης Ζέρβας (ο αδελφός του υπογράφοντος).Πήρε την απόφαση πριν δέκα χρόνια και έφυγε από την Αθήνα με σκοπό να εγκατασταθεί μόνιμα στις Αιγές ανοίγοντας το καφέ αρχικά και μετέπειτα βλέποντας ότι η περιοχή δεν είχε εστιατόριο αποφάσισε να το μετατρέψει σε εστιατόριο -ψησταριά γεγονός που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους ντόπιους και όχι μόνο αφού κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έκαναν στέκι την ψησταριά του Δημήτρη αναγνωρίζοντας το καλό φαγητό,τις προσιτές τιμές,το φιλικό περιβάλλον και την εικοσιπενταετή εμπειρία του ιδιοκτήτη.Χαρακτηριστικά να αναφέρω  μερικά πιάτα όπως σπέσιαλ κεμπάπ, ζουμερό μπιφτέκι, μελιτζάνες στη σχάρα , άγρια χόρτα, σπιτικές πίτες κ.α.
 Κλείνοντας φέτος δέκα χρόνια συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και με "σημαία" την ποιότητα πορεύεται στην επόμενη δεκαετία με σκοπό  να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες του.
Καλή συνέχεια !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου