ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Με 4,9% δανείστηκε το ελληνικό Δημόσιο

Υπερκαλύφθηκε η σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων του Δημοσίου εξάμηνης διάρκειας, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται κάτω από το επίπεδο του 5%, και συγκεκριμένα στο 4,9%.
lefta.jpgΤο επιτόκιο είναι λίγο υψηλότερο από την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία (4,82%), ενώ η αγορά προέβλεπε ότι ίσως ξεπερνούσε και το 5%. Πρόκειται για την πρώτη μηνιαία έκδοση τίτλων μετά τον Δεκέμβριο, οπότε δεν πραγματοποιήθηκε καμία δημοπρασία.

Το Δημόσιο αναζητούσε κεφάλαια ύψους 1,5 δισ. ευρώ τουλάχιστον και συνολικά συγκέντρωσε 1,95 δισ. ευρώ, καθώς έλαβε 450 εκατ. ευρώ από μη ανταγωνιστικές προσφορές.
amaliadanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου