ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Αστυνομικοί χάρισαν προβολείς σε σχολεία της Ηλείας

Αστυνομικοί χάρισαν προβολείς σε σχολεία της Ηλείας
Το Ελληνικό Εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών μαζί με το τοπικό τμήμα του νομού Ηλείας σε μια εκδήλωση που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, δώρισε...
από ένα ψηφιακό προβολέα (projector) σε κάθε σύλλογο δασκάλων του νομού.

Ο Γιώργος Κατσαρόπουλος, πρόεδρος του Εθνικού τμήματος , στην τελετή απονομής τόνισε ότι η Ένωση Αστυνομικών έχει και οφείλει να έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα αφού αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ Αστυνομίας και κοινωνίας.

Τέλος τόνισε ότι η προσφορά των προβολέων υποστηρίζεται και από το τμήμα της Κύπρου και έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, δηλώνοντας τη στήριξη της Ένωσης στην εκπαιδευτική προσπάθεια ενός νομού που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις φωτιές το καλοκαίρι του 2007.

 http://24wro.blogspot.com/2010/12/blog-post_5284.html#ixzz17t1n8JQU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου