ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ

Με 156 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ..


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ..
Με συνοπτικές διαδικασίες διεγράφη από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Πρεβέζης, Ε. Παπαχρήστος μετά την ψηφοφορία επί της αρχής για το πολυνομοσχέδιο, που καθορίζει μεταξύ άλλων τις εργασιακές σχέσεις. Ο Παπαχρήστου καταψήφισε επί της αρχής, ενώ σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει άδικο το...
πολυνομοσχέδιο..
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Πετσάλνικος ανακοίνωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να μείνει με 156 βουλευτές στο δυναμικό του.. Αίσθηση προκάλεσε στους κόλπους του κόμματος αυτή η διαγραφή, αφού ο Παπαχρήστος ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του Παπανδρέου, όταν εκείνος ήταν στο Υπουργείο Εξωτερικών.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ........ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/12/156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου