ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ

Στο Νομό Ηλείας μετά την συγχωνευση των Δήμων με το νομοσχέδιο του Καλλικράτη αναδύθηκαν επτά νέοι  και οι πρόσφατες εκλογές ανέδειξαν 200 Δημοτικούς Συμβούλους. Ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος  Ήλιδας σαν οι μεγαλύτεροι θα αποτελούνται από 33 Συμβούλους ενώ οι υπόλοιποι πέντε θα έχουν από 27 με εξαίρεση τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που θα έχει 26 λόγω ότι ακυρώθηκε ο συνδυασμός  του Πανάγου Παντελάκου στο σημερινό δήμο Φολόης και κατά παράδοξο τρόπο δεν εκλέγει έναν δημοτικό σύμβουλο, βάσει του ποσοστού που έλαβε.
Η στελέχωση του Καλλικρατικού Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρέστενας που μας ενδιαφέρει και άμεσα θα γίνει ως εξής:
 Δέκα έξι από τις είκοσι εφτά έδρες εξασφαλίζει η παράταξη του Σάκη Μπαλιούκου «Ενωτική Δημιουργία», δέκα η «Αναγέννηση- Δημιουργία» του Γιώργου Νικολακόπουλου και μία η «Λαϊκή Συσπείρωση» .
*Με το συνδυασμό «Ενωτική Δημιουργία» εκλέγονται: Φωτεινόπουλος Δημοσθένης, Διαμαντόπουλος Βασίλειος Στρουμπάκου Κων/να, Δάγκαρης Ιωάννης, Χειμώνας Ανδρέας, Τουρής Τρυφωνας, Κοτταρά Μαρία, Κωστόπουλος Γιώργος, Γεωργιλές Γεώργιος, Καραντώνης Παναγιώτης, Ασημακοπούλου Αργυρώ, Πατάς Αθανάσιος, Δημητρακόπουλος Βασίλειος, Αναστάσιος Χριστόπουλος, Κωστόπουλος Αθανάσιος, Σκουμπούρης Αθανάσιος.
*Με το συνδυασμό «Αναγέννηση- Δημιουργία» εκλέγονται:
Γεώργιος Νικολακόπουλος (επικεφαλής), Κολαϊτη –Σαράντου Σοφία, Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος, Βαβλιάρα Αγγελική, Χατζόπουλος Γεώργιος, Τουρής Γεώργιος, Διαμαντόπουλος Κων/νος, Νικολακόπουλος Χαράλαμπος, Γεωργακόπουλος Μιλτιάδης.
* «Λαϊκή Συσπείρωση»: Δημήτρης Κάγκουρας.Ας ελπίσουμε ότι τα χέρια των εκλεγμένων, στον Δήμο μας αλλά και σε όλο το νομό, δεν θα "κοντύνουν" μετά το χρίσμα και δεν θα ξεχάσουν ολοκληρωτικά ότι προεκλογικά υπόσχονταν γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από έργα και πράξεις και όχι απο παχιά λόγια.Τέλος ας αφήσουν οι τοπικοί άρχοντες τις μικροπρέπειες και τις κομματικές αντιπαλότητες για το καλό του νεοσύστατου και πολλά υποσχόμενου Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρέστενας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου