ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΊΌΝΤΩΝ......

Το Σωματείο, το όνομα του οποίου κατατέθηκε και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, που σκοπό έχει να μποϊκοτάρει τα γερμανικά προϊόντα έχει την επωνυμία...
...DON'T BUY!
Ουσιαστικά αποτρέπει τους Έλληνες καταναλωτές να αγοράσουν κάθε λογής γερμανικό προϊόν και επιπλέον τους ζητά να συνδράμουν μέσω ψηφοφοριών στην κατάρτιση συγκεκριμένης λίστας ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αυτό είναι το όνομα του Σωματείου κατά των γερμανικών προϊόντων..
ΠΗΓΗ:  http://24wro.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Μήν ανακατευουμε ολα τα θεματα .
    Πρεπει να σκεφτόμαστε ως σωστοί καταναλωτες και να προστατευουμε το πορτοφολι μας ,γιατι ενας λόγος που φτασαμε ως εδω ειναι οτι μας ελειπε η υγιής καταναλωτικη συνειδηση και ετσι ψωνιζαμε σε πανακριβες τιμες και πηγαίναμε και δανειζόμασταν γι'αυτό .
    Θά αγοραζουμε οτι συμφερει την τσεπη μας,μετα απο ερευνα αγορας, από οπου κι αν ερχεται. Αν ζούσαμε στο εξωτερικο , θα αγοραζαμε φυσικα ελληνικα προιόντα αλλά σε τιμες εξωτερικου , πολυ χαμηλώτερες απο τις τιμές τους στην Ελλάδα και μόνον εφ'οσον ηταν εφάμιλλες των ξενων προιόντων. Ριξτε μια ματιά στις τιμές πχ των κρεάτων στην Κύπρο , δίπλα μας, να δειτε ποσο φτηνότερα ειναι από εδώ .Εδω περα , γιατι τα Ελληνικα (χωρις καμμια διασφαληση οτι ειναι πραγματικα Ελληνικα και ελεγμένα) εχουν διπλασια ή και τριπλάσια τιμή ; Αν η διαφορά τιμης ειναι λίγα λεπτά , τοτε αγοραζουμε ελληνικά προιοντα , αν ομως ενας γερμανικός αφρος ξυρισματος κοστιζει 1 Ευρώ ενώ ενας ιδιος ,ο Θεος να τον κάνει "Ελληνικός", κοστιζει 3,5 Ευρώ , ευχαριστω αλλά θα πάρω τον Γερμανικό κι ας πάω και 20 χιλιόμετρα μακριά για να τον βρω (οπως κανουν οι Αμερικανοί). Για τα ακριβά γερμανικά αμάξια τι να πώ , που δεν εχουν αντίπαλο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή