ΤΡΥΠΗΤΗ(ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ 'Η ΙΣΟΒΑ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Ή .....ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ.

Η Ελλάδα θα χρειαστεί ή να αναδιαρθρώσει το χρέος της η να φέρει μία νέα δραχμή...δήλωσε ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί στο γερμανικό site  Boerse– Online, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Ο κ. Ρουμπινί επανέλαβε ουσιαστικά την άποψή του ότι επειδή το χρέος της Ελλάδας είναι υπερβολικά υψηλό, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καταφέρει η χώρα, να αποφύγει την αναδιάρθρωση. Πρόσθεσε ωστόσο ότι μπορεί ακόμα και η αναδιάρθρωση να μην πετύχει τα αναμενόμενα, προτείνοντας ως καλύτερη λύση την εγκατάλειψη του ευρώ και την υιοθέτηση μιας νέας δραχμής.
 http://24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου