ΤΡΥΠΗΤΗ(ΎΠΑΝΑ, ΙΣΟΒΑ 'Η ΜΠΙΤΖΙΜΠΑΡΔΙ ): " Ίσταται κατά τον βορράν, στηριζόμενο επί φυσικού μπαλκονίου, εξόχως μεγαλοπρεπής και η περικλείουσα αιώνια βλάστηση αποτελεί τον μανδύα του. Αυτός λάμπει και απαστράπει εις όλα τα παιχνίδια των χρωμάτων εις καθημερινό θέαμα και ακτινοβολεί ως φαιοπράσινη φλόγα υπό τας πρωϊνάς αχτίδας του ηλίου".

''Πρός άρκτον δ' 'ομορα ήν τω Πύλω δύο πολίδια Τριφυλιακά 'Υπανα και Τυπανέαι και ποταμοί δε δύο εγγύς ρέουσι, ο τε Δαλίων (Διάγων) και ο Αχέρων εκβάλοντες εις τον Αλφειόν"
(Στράβων Η΄3,15)

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

ΤΡΥΠΗΤΗ :ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Άρση του πόθεν έσχες για πρώτη κατοικία για δύο χρόνια!!!

Την απαλλαγή του πόθεν έσχες την αγορά πρώτης κατοικίας για δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά την παρουσίαση του προϋπολογισμού του 2011, φέρεται να έκανε γνωστό, μεταξύ άλλων.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος αγοράσει μέσα σε αυτό το διάστημα πρώτη κατοικία, δεν θα είναι.... υποχρεωμένος να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων που δαπάνησε προκειμένου να περιέλθει το ακίνητο στην κυριότητα του.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη η οποία θα έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας και ιδίως του οικοδομικού κλάδου.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κινηθεί η αγορά του ακινήτου, με την αύξηση των πωλήσεων ακινήτων, καθώς θα προβούν σε αγορές όσοι έχουν κεφάλαια στην άκρη, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν με το πόθεν έσχες τους. Η κίνηση αυτή αποτελεί, εδώ και καιρό, αίτημα του οικοδομικού κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου